Duvi søker kunderådgiver

Duvi har høy aktivitet og trenger hjelp til å serve vår voksende kundeportefølje. Stillingen som kunderådgiver passer godt for deg som er glad i å hjelpe folk. Du har kanskje ett til to års erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Hos oss vil du lære mye om pensjon og finans samtidig som du er med på å bygge selskapets posisjon som utfordrer i pensjonsmarkedet.

Din hverdag som kunderådgiver

Duvi tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et FinTech-selskap med vekstambisjoner. Du vil bli en del av et uformelt og aktivt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Hos oss er det stort engasjement og løsningsorienterte mennesker.

Blir du vår nye kollega vil du gå inn på verdens beste kundesenter. Vår jobb er å besvare henvendelser fra både bedrifts- og privatkunder. Vi server kunden gjennom hele livsløpet så hverdagen og oppgavene er varierende. 

Vi tror at vår nye kollega er blid, nøyaktig og serviceinnstilt med sterk motivasjon for å skape resultater. For å lykkes i stillingen må du like å ta ansvar og være selvstendig. Du bør trives i et hektisk miljø og må kunne håndtere flere oppgaver samtidig. 

Kvalifikasjoner:

  • Høyskole/universitetsutdanning, fortrinnsvis innenfor økonomi eller finans
  • 1- 2 års erfaring fra tilsvarende stilling, gjerne innenfor bank, økonomi, lønn, forsikring eller pensjon
  • Nyutdannede oppfordres også til å søke
  • God kjennskap til Microsoft Office produkter

 

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med
Maylen Ingerød Steen (971 75 677). Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi vurderer søkere fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Duvi AS er et FinTech-selskap med konsesjon fra Finanstilsynet. I Duvi setter vi kundeopplevelsen først. Vi lever for å skape pensjon slik det burde være; med enklere, rimeligere og bedre pensjonsprodukter til våre kunder. Vårt mål er å hjelpe norske arbeidstakere med å få en bedre pensjon, og å skape en enklere hverdag for bedriftene som sparer pensjonspenger til sine ansatte. Duvi har sterke eiere med langsiktige høye ambisjoner for selskapet. Selskapet har ca. 50 ansatte, og vi holder til sentralt i Lillestrøm, i nærheten av togstasjon og 11 minutter fra Oslo sentrum med tog.

Sektor: Privat

Sted: Adolph Tidemands gate 55, 2000 Lillestrøm

Bransje: Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon: Kundeservice – fast

Arbeidsspråk: Norsk

Annonse på finn.no finner du her