Vil du være med på å utfordre pensjonsbransjen?

Duvi AS sin kundeportefølje er i sterk vekst og vi ser derfor behovet for å utvide teamet på kundeservice. Stillingen som kunderådgiver passer godt for deg som er glad i å hjelpe folk. Du har kanskje allerede erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Hos oss vil du lære mye om pensjon og finans samtidig som du er med på å bygge selskapets posisjon som utfordrer i pensjonsmarkedet.

Duvi tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et FinTech-selskap med vekstambisjoner. Du vil bli en del av et uformelt og aktivt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Hos oss er ingen dag lik den andre, og vi har et mangfoldig og energisk miljø med stort engasjement og løsningsorienterte mennesker.

Vi ønsker å være verdens beste kundesenter, er du med? Vår jobb er å besvare henvendelser fra både bedrifts- og privatkunder.

Vi tror at vår nye kollega er blid, nøyaktig og serviceinnstilt med sterk motivasjon for å skape resultater. For å lykkes i stillingen må du like å ta ansvar og være selvstendig. Du bør trives i et hektisk miljø og må kunne håndtere flere oppgaver samtidig. 

Kvalifikasjoner:

  • Høyskole/universitetsutdanning, fortrinnsvis innenfor økonomi eller finans, men og andre relevante fagområder. Erfaring kan kompensere for utdanning.
  • Gjerne erfaring fra tilsvarende stilling, eventuelt innenfor bank, økonomi, lønn, forsikring eller pensjon
  • Nyutdannede oppfordres også til å søke
  • God kjennskap til Microsoft Office produkter

Om arbeidsgiveren

Duvi AS er et innskuddspensjonsforetak med konsesjon fra Finanstilsynet. Som en aktør innen Financial Technology (FinTech) anvender vi en digital forretningsmodell for å levere enklere, rimeligere og bedre pensjonsprodukter til våre kunder. Selskapet har rundt 50 ansatte og et ungt og innovativt miljø. Vi holder til sentralt i Lillestrøm, i nærheten av togstasjon og 11 minutter fra Oslo sentrum med tog.

Om Duvi Pensjon
Duvi står for «du og vi på lag». Vi er utfordreren i pensjonsmarkedet og brenner for å gjøre pensjon enklere, rimeligere og bedre. I Duvi setter vi kundeopplevelsen først. Hos Duvi vil vi at våre ansatte skal ha det gøy (vi kaller det for «lænt») på jobb, for slik tror vi at du klarer å yte ditt beste. Og jo da, pensjon kan også være gøy.

Vi har et brennende ønske om å hjelpe norske arbeidstakere med å få en bedre pensjon, og jobber med å skape en enklere hverdag for bedriftene som setter av pensjonspenger til sine ansatte. Med pensjonsbutikken.no lanserte vi allerede i 2020 Norges første heldigitale kjøpsløsning for pensjon. Her kan bedrifter på 2-3 minutter skaffe pensjon til sin bedrift. Duvi har sterke finansielle og industrielle eiere med langsiktige høye ambisjoner for selskapet.

Sektor: Privat

Sted: Adolph Tidemands gate 55, 2000 Lillestrøm

Bransje: Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon: Kunderådgiver

Arbeidsspråk: Norsk

Annonse på finn.no finner du her