Hvordan velge Duvi som selvvalgt pensjonsleverandør?

Egen pensjonskonto (EPK) for privatpersoner er en samling av pensjonen din – obligatorisk tjenestepensjon (OTP) fra arbeid i privat sektor. Samle din pensjon for å få mest mulig ut av din pensjonssparing, og ha full oversikt på ett sted.

  1. Logg inn på «Min side» med BankID.
  2. Velg «Se mine avtaler» og «Flytt til Duvi» for å komme videre til en enkel veileder.
  3. Til slutt signerer du med BankID. Velkommen til Duvi!

Hvis man ikke har valgt pensjonsleverandør selv, forvaltes pensjonssparingen av leverandøren som arbeidsgiveren har valgt. Egen pensjonskonto (EPK) bidrar til at man får bedre oversikt over pensjonssparingen sin, og kan ta bedre og egne valg.

Hvorfor velge Duvi som selvvalgt leverandør?

Duvi står for «du og vi på lag», og vårt mål er å gjøre pensjon enklere, rimeligere og bedre for folk flest.

jublende figur med konfetti rundt

I Duvi jobber vi hver dag for at du skal få best mulig pensjon. Vi kan naturligvis ikke garantere fremtidig avkastning, men så langt (pr. 21. juni 2024) har avkastningen på Duvi Langsiktig steget henholdsvis 10,7%.

Hos oss får du lave kostnader og ingen administrasjonsgebyr. Skulle du mot formodning ikke være fornøyd likevel, kan du alltid flytte din pensjon til en annen leverandør. Helt kostnadsfritt og selvfølgelig uten bindingstid. Se vår prisliste for privatpersoner.

For å få oversikt over din pensjonssparing og hva du kommer til å få utbetalt som pensjonist kan du logge inn på duvi.no. Her finner du din pensjonskonto, og forventet utbetalinger av pensjon.

Trenger du hjelp til å forstå din pensjon?

Uavhengig av om du er kunde eller ikke kan du alltid booke en gratis og uforpliktende prat med vår Pensjonslos. Her kan vi svare på det du lurer på om din pensjon og hva som er viktig å tenke på når det gjelder din fremtidige økonomi. Book en prat med Pensjonslosen.