Våre spareporteføljer

Duvi tilbyr to standard porteføljer som passer de aller fleste. Vi gjør valget enkelt for deg. Ved å begrense porteføljeutvalget holder vi kostnadene nede, en fordel kundene våre nyter godt av.

Dersom ikke annet blir angitt fra deg som arbeidsgiver vil Duvi Langsiktig bli valgt som spareprofil for de ansatte i pensjonsordningen i Duvi. Bakgrunnen for dette er at denne porteføljen har et langsiktig perspektiv på pensjonssparingen. Både bedriften og de ansatte selv kan imidlertid velge å bytte til Duvi Kortsiktig når de måtte ønske det. I så fall er det bare å kontakte oss. Det er ingen kostnad forbundet med bytte av portefølje, og kostnaden er den samme uansett hvilken portefølje medlemmet velger.

Det året det enkelte medlem fyller 61 år sender vi i Duvi årlig ut informasjon om de valg medlemmet kan foreta med henblikk på å bytte portefølje til Duvi Kortsiktig. Dette som en forberedelse til at medlemmet snart kan gå av med pensjon.

Det året medlemmet fyller 67 år vil vi automatisk flytte de oppsparte midlene inn i Duvi Kortsiktig såfremt medlemmet ikke ønsker å  reservere seg mot dette og forbli i Duvi Langsiktig. Duvi vil sende ut informasjon om dette.

1. Duvi Langsiktig

Har du et langsiktig perspektiv på pensjonen din? Vi anbefaler Duvi Langsiktig til alle våre kunder
som ikke har fylt 67 år ennå.

Aksjer: 80%
Rentepapirer: 20%

Les mer om Duvi Langsiktig her 

Les om vår avkastningshistorikk

2. Duvi Kortsiktig

Er det kort tid til du planlegger å begynne å bruke av pensjonspengene dine? Da kan Duvi Kortsiktig være det beste produktet for deg.

Aksjer: 30%
Rentepapirer: 70%

Les mer om Duvi Kortsiktig her

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!