OTP - Pensjon - Drømmer du om god pensjon?

Drømmer du om god pensjon?

Drømmer du om god pensjon, men vet ikke hvilken pensjonsordning du har? Da er du i drømmeland. Nå er det kanskje på tide å våkne? Les mer om hvordan.

Du kan tape mange penger på å drømme om god pensjon. For skal det det bli noe av pensjonsdrømmen din må du forholde deg til pensjonskapitalbevisene dine. Vet du ikke hva pensjonskapitalbevis er? Da kan du lese deg opp her.

Du kan faktisk vekke deg ut av drømmeverden på egen hånd. Helt enkelt ved å flytte pensjonskapitalbeviset ditt til en leverandør med lave kostnader og gode produkter.

Ikke legg brevene i skuffen

Les brevene fra pensjonsleverandøren og prøv å forstå hvordan pensjonspengene dine blir forvaltet. Finn også ut av hvor mye du betaler til pensjonsselskapet. Blir du liggende med for lav aksjeandel hos et pensjonsselskap med høye kostnader og gebyrer kan du gå glipp av halvparten av pensjonen din. Les mer om det her.

Ønsker du deg en oversikt over hvilken pensjonsordning du er omfattet av og hvor mange kroner du kan regne med å få som pensjonist må du selv søke opp litt informasjon. 

Har du arbeidet i privat sektor kan du regne med å få pensjonspenger fra to kilder. Det er fra folketrygden og fra den ordningen arbeidsgiveren din har spart for deg. For mange eksisterer det også en tredje kilde og det er egen sparing. I dette innlegget har vi sett litt på de pengene som arbeidsgiveren din sparer for deg og hva du kan gjøre for å komme deg ut av pensjonståka.

Vil du flytte pensjonskapitalbevisene dine, kan du enkelt gjøre det her.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!