OTP - Pensjon - Innsats for best mulig pensjon

Innsats for best mulig pensjon

Duvi setter best mulig pensjon for nordmenn på agendaen.

Statsministeren Erna Solberg med følge av blant andre finansminister Siv Jensen og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte gründermiljøet på Lillestrøm den 25. juni 2019 for å lære mer om hvor skoen trykker. Dette for at underskogen av norske bedrifter skal lykkes med å vokse seg store.

Asbjørn Erdal, daglig leder i Duvi Pensjon ble intervjuet av TV2 etter speed-daten med finansministeren. Erdals budskap er enkelt:

Duvi Pensjon er opptatt av å sikre at alle får best mulig pensjon for hver sparte krone. Det kan man bidra til ved å støtte teknologisk utvikling og sikre konkurranse mellom pensjonsleverandørene.

Intervju med TV2

Statsministeren og Asbjørn Erdal

Her kan du se klippet fra TV2 Nyhetskanalen (intervjuet med Asbjørn Erdal starter rundt 01.15). Du finner intervjuet i tekstform under videoen.

Asbjørn Erdal: Det som vi er mest opptatt av i Duvi Pensjon, det er jo at den enkelte – Ola og Kari – skal få best mulig pensjon. Og da er det viktig for oss at lov om egen pensjonskonto blir gjennomført uten hinder. Og at man tar bort flyttegebyret. At man skal betale for å velge en annen leverandør, det synes jo vi – unnskyld uttrykket – er veldig rart.

TV2: Pensjonskonto – det er noe som angår oss alle.

Asbjørn Erdal: Absolutt alle nordmenn. Veldig viktig at dem får synliggjort det. Og jeg tror faktisk at vi hadde en slags forståelse her av at det å få synliggjort pensjon og kanskje fått det på A-meldingen, det hadde vært kjempebra.

TV2: Og så fikk du ikke helt uventet en lapp med «formuesskatt» her.

Siv Jensen: Norsk næringsliv er opptatt av å ha konkurransedyktige skatter. Det er ikke alle politikere som skjønner det, men denne regjeringen har også helt systematisk redusert skattetrykket for næringslivet, fordi vi vet at blir kapital investert i Norge så betyr det noe for arbeidsplasser, det betyr noe for skatteinntektene våre, og det gjør at vi kan finansiere det velferdssamfunnet som vi er så opptatt av å ha.

TV2: Har du et løfte om ytterligere kutt over bordet her nå?

Siv Jensen: Jeg har i hvertfall et løfte om at vi skal fortsette å systematisk jobbe for å holde skattetrykket nede, fjerne unødvendig byråkrati for næringslivet. Det har vi gjort, og det tror jeg vi har ganske høy troverdighet på, og det kommer vi til å fortsette med.

TV2: Fornøyd med svaret?

Asbjørn Erdal: Veldig fornøyd med svaret.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!