OTP - Pensjon - Hvem kan hjelpe meg med min pensjon?

Hvem kan hjelpe meg med min pensjon?

Er du som nordmenn flest, så har du ikke gjort noe med din pensjon. Kanskje fordi du synes det er for komplisert, er redd for å gjøre feil, eller tror at du uansett må regne med å bli fattig som pensjonist. Så du setter på skylapper og utsetter det til «en annen dag».
Vi har hørt folk si at ting de utsetter bygger seg opp som en svart sky over hodet deres. Går du rundt med en svart pensjonssky?

Mann med bekymringssky over hodet

Det er hjelp å få

Vi i Duvi mener at pensjon ikke trenger å være komplisert og skummelt. Faktisk er det en av grunnene til at Duvi ble til. For Duvi står for «du og vi på lag». Derfor vil vi hjelpe deg med å forstå din pensjon. Det handler ikke om at du skal bli ekspert – det har vi vår investeringskomite til, som passer på pengene for deg. Men du skal kunne forstå nok til å forstå dine valgmuligheter og hva de betyr for deg. 

Derfor har vi opprettet tjenesten Pensjonslosen. Pensjonslosen kan blant annet hjelpe deg med å finne ut hvor mye du har i oppspart pensjon. Mange blir overrasket over hvor mye de har. Kanskje du er pensjonsmillionær uten å vite det?

Men Pensjonslosen kan også gi deg et overblikk over hvilke muligheter du har til å påvirke hvordan pensjonspengene utvikler seg fremover. Visste du for eksempel at du på bare fem minutter kan ta viktige grep som kan gi deg bedre økonomi som pensjonist? Bare fem minutter som kanskje kan få bort pensjonsskyen som har hengt over deg i flere år! Unødvendig å si at dette er helt gratis og uforpliktende både for kunder og ikke-kunder.

Sky forsvinner, mann blir glad

Vi ser frem til å høre fra deg!

Dersom du vil skaffe deg litt bakgrunnsinfo først (det er ikke et krav), har vi noen lesetips til deg under.

Sider du også kan se på

  • En oversikt over hvordan pensjon fungerer for deg
  • Vår kundeportal Min side (der også du som ikke er kunde hos Duvi kan logge deg inn) for å se hvor mye pensjon du har spart opp så langt, og sjekke hva du kan forvente å få når du pensjonerer deg. Her kan du også velge Duvi som din selvvalgte pensjonsleverandør.
  • Våre svar på ofte stilte spørsmål om pensjon
  • Norskpensjon.no – her kan du se dine pensjonsavtaler og foreta forskjellige transaksjoner ift din pensjonskonto
  • Nav.no for informasjon om Folketrygden

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!