OTP - Pensjon - Er du i arbeid, da sparer du til pensjon

Er du i arbeid, da sparer du til pensjon

Å få oversikt over pensjonen handler om å sørge for fremtiden, uten å måtte tenke over det hver dag.  Du skal slippe å bekymre deg for hva du skal leve av når du en gang slutter å jobbe.

Du kan ikke gå rundt og bekymre deg over fremtiden eller slutte å leve i dag. Men da bør du innrette deg smartest mulig. Selv om pensjon er kjedelig og litt vanskelig, blir tiden du bruker på den i dag verdt ganske mye i fremtiden.

Jobber du? Da sparer du til pensjon!

Den enkleste måten å spare til pensjon på, er ved å være i arbeid. For så lenge du arbeider og betaler skatt, sparer du til pensjon. Både gjennom folketrygden og i den pensjonssparingen som arbeidsgiveren din er pålagt å ha for deg. Det du har i folketrygden trenger du ikke å tenke på før du nærmer dagen du skal ta ut penger. Det er etter fylte 62 år. Er du nysgjerrig på hvor mye du kommer til å få fra folketrygden kan du logge inn med bankid på Din pensjon hos www.nav.no og få oversikten.

Et enkelt grep som ikke koster noe!

Det du kan påvirke uten at det koster noe penger eller uten at du må spare, er pensjonsordningen fra tidligere arbeidsforhold. Hvis du har et eller flere pensjonskapitalbevis kan du øke pensjonen din ved å flytte det eller dem til en pensjonsleverandør med lave kostnader.

Lurer du på om du har pensjonskapitalbevis? Logg på www.norskpensjon.no med BankID og sjekk!

Les mer om hva du kan regne med å få utbetalt når du slutter å jobbe.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!