OTP - Pensjon - Duvi fjerner administrasjonsgebyret på PKB

Duvi fjerner administrasjonsgebyret på PKB

Duvi fjerner administrasjonsgebyret på pensjonskapitalbevis og gjør pensjon enda enklere.

Duvi gjør pensjon enda enklere og fjerner administrasjonsgebyret på pensjonskapitalbevis med virkning fra 1. november 2018.

– Vi fjerner den årlige faste kostnaden, administrasjonsgebyret, på 120 kroner. Dette er spesielt gunstig for de som har liten pensjonsbeholdning, sier daglig leder Asbjørn Erdal i Duvi Pensjon.

Duvi har sett mange eksempler på kunder som har pensjonskapitalbevis med små sparebeløp. De opplever at pensjonssparingen deres blir spist opp av høye faste gebyrer.

– Ved å fjerne administrasjonsgebyret vil denne gruppen få en enda bedre løsning enn tidligere, sier Erdal.

Det blir mye enklere

Duvi sørger for at kundene får en enklere og bedre prismodell for pensjonskapitalbevisene sine. Nå får de kun ett kostnadselement som er forvaltningskostnaden.

I tillegg legger Duvi til rette for at kostnaden på pensjonskapitalbevis skal være tilsvarende det bedriften betaler for samme tjeneste.

Duvi innfører derfor en totrinnsmodell for forvaltningskostnaden hvor det betales 0,65 prosent for sparebeløp opp til 200 000,- kroner og 0,5 prosent for sparebeløp utover 200 000,- kroner. Å få en likhet i kostnadsstrukturen er et av målene i de nye foreslåtte lovreglene fra Finansdepartementet.

Husk å samle dine pensjonskapitalbevis

Det er gratis å flytte pensjonskapitalbevis til og fra Duvi, men det kan være at selskapet du flytter fra tar et gebyr for å avslutte kundeforholdet. Se denne enkle videoen om hvorfor og hvordan du samler din pensjon. Hvis du ønsker å samle din pensjon hos Duvi Pensjon følger du denne lenken.

Pensjon er langsiktig sparing

Det viktigste du gjør med din pensjonssparing er å sørge for at den får en rimelig og langsiktig forvaltning. Velger du Duvi Langsiktig får du det. Du kan lese mer om at du kan få bedre pensjon uten å spare mer og at du ikke skal bli en melkeku ved å følge lenkene. Lurer du på hvordan Duvi passer på pensjonen din kan du følge denne lenken.

I dette innlegget har du lest at Duvi har fjernet administrasjonsgebyret og tilbyr en enklere, rimeligere og bedre pensjonsordning for folk flest.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!