OTP - Pensjon - OTP (obligatorisk tjenestepensjon) til bedrift

OTP (obligatorisk tjenestepensjon) til bedrift

OTP er en pålagt pensjonssparing for privat sektor hvor bedriften må spare minst 2% av brutto inntekt i pensjon for sine ansatte. Hele bedriften har den samme sparingsavtalen, det lønner seg altså for hele selskapet å ha en god pensjonsordning.

I Duvi har vi gått for å gjøre OTP enklere, rimeligere og bedre.

Enklere fordi vi snakker et språk du forstår, og vi har færre produkter å velge mellom for å gjøre det både enklere og rimeligere for deg som kunde.

Rimeligere fordi vi jobber for å holde kostnadene nede. Derfor har vi ingen skjulte kostnader for at det skal bli billigst mulig for deg som kunde.

Bedre fordi våre eksperter i investeringskomiteen tar hånd om Duvi sine verdipapirfond. Hos oss har vi en langsiktig og en kortsiktig sparingsmodell. Les mer om våre verdipapirfond og avkastning.

«I Duvi er vi på lag med kunden. Derfor har vi ingen skjulte kostnader, ønsker å snakke et språk du forstår, og jobber for å ha den beste avkastningen i markedet. Slik at din bedrift får mest mulig ut av sin pensjonsavtale.»

Asbjørn Erdal, daglig leder og gründer.

Asbjørn Erdal. bedre pensjon. obligatorisk tjenestepensjon. otp

Så enkelt er det hos oss. Vi har eksperter med på laget slik at din pensjon skal ha de beste forutsetningene.

OTP er obligatorisk

De fleste bedrifter i privat sektor er lovpålagt å spare pensjon til sine ansatte. Hvis man likevell velger å ikke ha en pensjonsavtale risikerer man å motta en bot på 250,- per dag per ansatt. Dette gjelder for perioden det ikke er spart pensjon. Skatteetaten sjekker alle bedrifter fra og med juli 2021.

Er du pålagt OTP?

Det finnes noen unntak, men om du fyller kriteriene, skal du spare pensjon til deg selv og dine ansatte. Sjekk om du skal spare obligatorisk tjenestepensjon for dine ansatte.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

    Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!