OTP - Pensjon - OTP hos Duvi betyr lave kostnader

OTP hos Duvi betyr lave kostnader

OTP (obligatorisk tjenestepensjon) kan virke kompleks, men Duvi Pensjon har gjort dette enkelt.

Lave kostnader på pensjon til bedriften din - OTP

OTP (Obligatorisk tjenestepensjon) kan virke komplisert, men Duvi Pensjon har gjort dette enkelt. Duvi Pensjon sørger for verktøy og metoder som gjør pensjon mer effektivt og tidsbesparende. Dette gjenspeiler seg i våre produkter med ingen eller lave gebyrer og kostnader, hvor vi gir prisløfte på gebyrer og omkostninger til alle små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg med enklere administrering, korrekt sparing og langsiktig forvaltning for deg og dine ansatte. 

Hvordan kan Duvi Pensjon ha så lave gebyrer?

En stor fordel for kundene våre er at Duvi holder kostnadene nede ved å begrense portefølje-utvalget i våre verdipapirfond. Vi tilbyr kortsiktig og langsiktig pensjonssparing. Duvi tar seg ikke ekstra betalt i form av administrasjons- eller flyttegebyrer, noe mange andre pensjonsleverandører gjør.  Spesielt er flyttegebyret noe du, som kunde, først blir oppmerksom på den dagen du velger å bytte pensjonsleverandør. Hos Duvi kan du altså være trygg på at du får  lave kostnader på den pensjonssparingen du velger.

Sikre deg mot høye kostnader - Velg en leverandør med lave kostnader

Med egen pensjonskonto blir pensjonen din samlet på ett sted, og den forvaltes av den pensjonsleverandøren du har hos arbeidsgiveren din. 

Det gjelder både pensjon du har opptjent hos nåværende arbeidsgiver og eventuell tidligere pensjonssparing (pensjonskapitalbevis). Hvis du har flere arbeidsgivere, blir pensjonssparingen samlet der du har spart opp mest pensjon. 

Men, vet du at du selv kan bestemme hvor det skal spares til din pensjon? 

Det fine med egen pensjonskonto, er at du kan selv bestemme hos hvilken pensjonsleverandør det skal spare til din pensjon uavhengig av hvilken leverandør din arbeidsgiver har valgt. 

Med egen pensjonskonto vil du kunne ha full oversikt over din pensjon. 

Billige OTP-løsninger tilpasset gründere og oppstartsbedrifter

Som gründer kan det lønne seg å finne en pensjonsleverandør som tar hånd om pensjonssparingen for deg, og som gjør prosessen så enkel og billig som mulig. Med vår nye og effektive teknologi gjør vi pensjonssparingen for deg og dine ansatte så enkel som mulig.

Duvi Pensjon gir prisløfte på gebyrer og omkostninger til alle små og mellomstore bedrifter. Vi sørger for enklere administrering, korrekt sparing og langsiktig forvaltning for dine ansatte. 

Med en nyoppstartet bedrift, har man som regel mer enn nok å tenke på i oppstarten, og pensjonssparing er derfor en klassisk felle for mange gründere. Mange er ikke klar over hva lovverket sier om pensjon, og kan ende opp med dyre regninger og dårlig likviditet. Pensjon er noe som burde gå av seg selv, fremfor å være tidkrevende og komplisert.

Fokus på innovasjon gir resultater

I Duvi Pensjon har vi ingen skjulte kostnader og et lavt forvaltningshonorar fordi vi bruker moderne verktøy som forenkler våre produkter. Vi jobber kun med pensjon, og vårt fokus er å hele tiden lete etter løsninger som gir lavere kostnader og høyere avkastning. 

Perfekt utviklede baksystemer for enkel håndtering av OTP

OTP (obligatorisk tjenestepensjon) er det alle bedrifter er pålagt å spare i pensjon for sine ansatte. OTP tilbys som en innskuddspensjon, ytelsespensjon eller en krysning av disse, men det aller vanligste og enkleste er innskuddspensjon. 

Visste du at så mange som en av fire bedrifter gjør feil når de rapporterer inn pensjon?

Feil i pensjonssparing for de ansatte kan skyldes mange forhold. Man må kunne forstå seg på kompliserte regelverk, sørge for god opplæring, og ha gode rutiner. Det kan fort bli svært kostbart både for bedriften og for de ansatte! Heldigvis finnes det løsninger som gjør pensjon enklere.

Duvi Pensjon oppdager mange feil i pensjonssparingen hos tilflyttede kunder. Eksempler på disse kan være at det blir spart for mye eller for lite til ansatte. Duvi leser data direkte fra lønnsfilen månedlig og sikrer at plassering av pensjonsinnbetalingen blir korrekt. Fakturering skjer månedlig. På denne måten blir pensjon forutsigbart, trygt og enkelt. 

Avkastning på pensjonspengene er historisk svært høye hos Duvi Pensjon.

Mange livsforsikringsselskaper har i tillegg til kunder med innskuddspensjon, også kunder med garantert rente. Dette forplikter dem til å stille med kapital dersom avkastningen ikke blir så høy som forventet. Norske og internasjonale renter er historisk lave, og dette er derfor spesielt krevende. 

Ettersom Duvi ikke har slike garantier, kan alle våre kunder være trygge på at de vil få tilbake alle sine penger pluss/minus avkastning fra de fondet de har valgt. Når du som kunde gjør innskudd til eller flytter til Duvi, plasseres pengene dine på en pensjonskonto. Pengene investeres deretter i en investeringsportefølje. På den måten er pengene dine godt spredt på internasjonale aksjer, obligasjoner og bankinnskudd. 

Duvi Langsiktig har en avkastning på 8,9% per 31. mars 2024. Tilsvarende tall for Duvi Kortsiktig er 4,2%. 

Du kan lese mer om vår avkastning på om vår avkastning på denne siden.

Raskeste og enkleste vei til pensjon for din bedrift, finner du i Pensjonsbutikken vår.

Handle pensjon til din bedrift på et blunk!

Enklere blir det ikke.

Ønsker du å snakke med en av våre hyggelige kolleger og motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg igjen din kontaktinfo og vi vil ta kontakt med deg.

    Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud for din bedrift? Legg
    igjen din kontaktinfo og en av våre ansatte vil ta kontakt med deg.

      Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!