Blogg    /    Pensjonssparing    /    Slik flytter du dine pensjonskapitalbevis på 1-2-3!

Slik flytter du dine pensjonskapitalbevis på 1-2-3!

8. juni 2017

Visste du at det er enkelt å flytte dine pensjonskapitalbevis? Det eneste du trenger er bank-ID. Vi forklarer deg hvordan i dette blogginnlegget.

 

Du har det travelt? Klikk her!

 

De fleste som har byttet jobb i privat sektor har et eller flere pensjonskapitalbevis liggende. Dette er penger som du skal bruke når du blir eldre. Skal du få best mulig pensjon er det viktig at du unngår å betale for mye for håndteringen av dem eller at de blir forvaltet for kortsiktig. Les mer om det her.

Vet du ikke hva pensjonskapitalbevis (PKB) er? Det er et bevis på at arbeidsgiveren din har betalt penger inn på en pensjonskonto for deg. Du kan lese mer om det her.

Hvis du ønsker å sjekke om du har slike bevis kan du logge inn på Norsk Pensjon med bank-ID. Det kan du gjøre her. Hvis du lurer på hva du kommer til å få utbetalt senere i livet kan du gå frem som det er beskrevet i dette blogginnlegget.

Ønsker du å samle dine PKB hos Duvi? Så enkelt gjør du det:

1. Åpne samleskjema

Det enkleste er å gå rett til samleskjema. Klikk her for å åpne.

2. Fyll ut skjemaet

I sjemaet fyller du ut fornavn, etternavn, mobilnummer og mailadresse.

3. Signér med Bank-ID

Du signerer deretter med Bank-ID. Enten med kodebrikke eller på mobil.

Ved å signere flyttefullmakten med Bank-ID gir du oss muligheten til å flytte dine pensjonskapitalbevis fra de opplistede finansleverandørene:

Det var det!

Så snart du har signert fullmakten vil vi iverksette prosessen med å flytte dine pensjonskapitalbevis. Du vil i løpet av et par arbeidsdager motta en e–post med informasjon om prosessen.

Har du noen spørsmål knyttet til flytting eller lurer du på noe annet? Ta kontakt med de flinke folkene på vår kundeservice her!

 

Les mer om oss her.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.