Blogg    /    Langsiktig sparing    /    Ønsker du å halvere pensjonen din?

Ønsker du å halvere pensjonen din?

26. juli 2017

Den største feilene du kan gjøre med pensjonen din er å bli unødvendig kortsiktig og betale unødvendig mye kostnader. Les mer om det i dette blogginnlegget. Selvfølgelig ønsker du ikke å halvere pensjonen din! Og derfor skal du velge en enklere, bedre og langsiktig pensjonsløsning.

 

 

Langsiktig løsning

Pensjon er en innelåst sparing du ikke kan bruke før du passer 62 år. For de fleste av oss ligger dette minst 20 til 30 år frem i tid. Det er derfor så avgjørende at du unngår unødvendig kortsiktighet som du automatisk blir dyttet inni hos mange pensjonsleverandører. Hos dem er det også ofte vanskelig å få vite hva som skjuler seg bak produktet deres. I tillegg må du unngå å betale for mye i kostnader og gebyrer på pensjonen din. Vi kaller det Pensjonstabbe 1 og 2.

Unngå Pensjonstabbe 1 og 2 – det kan du lese mer om her.

Hvis du velger feil pensjonsleverandør og har et vanlig pensjonskapitalbevis, vil det koste deg én prosent i for høye kostnader og én prosent i for dårlig avkastning. To prosent mindre avkastning kan halvere den pensjonen du burde få.

Ønsker du å flytte dine pensjonskapitalbevis er det blitt enkelt. Du følger oppskriften som er gitt i denne lenken.

Last ned videoklipp med Pensjon Pluss produkt ansvarlig Åsmund Paulsen. Han gir deg en forklaring på hvorfor du bør være langsiktig.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.