Blogg    /    Langsiktig sparing    /    Vil også du ha en enklere og bedre pensjon?

Vil også du ha en enklere og bedre pensjon?

4. juli 2017

Drømmer du om en enklere og bedre pensjon? Duvi tilbyr en pensjonsløsning som er både enklere og bedre enn det andre pensjonsleverandører tilbyr. En sterk påstand som vi begrunner i dette blogginnlegget.

Enklere og bedre

Vi gjør pensjon enklere og bedre. Lykkes vi, lykkes kunden som er den fremtidige pensjonisten. Denne oppgaven løser vi ved å bruke ny og kjent teknologi, som sørger for gode og rimelige leveranser til kundene. Her er det en plass markedet som vi kan og bør fylle.

 

 

Skal du lykkes med pensjonssparingen din er det viktig at du som fremtidig pensjonist unngår å betale for mye i kostnader og være kortsiktig med sparingen din. Du må unngå det vi kaller for pensjonstabbe 1 og 2.

Ønsker du å unngå pensjonstabbene? Les mer om det her.

Viste du at prisen på håndteringen av pensjon øker med tre gangen når du slutter i jobben? Les mer om dette her.

Som pensjonssparer skal du ha langsiktig spareløsninger, men du blir som utgangspunkt plassert i kortsiktige løsninger av de store pensjonsleverandørene. Dette gjør vi noe med! Les mer om det her.

Wollert Hvide som er en av grunnleggerne av Pensjon Pluss forteller deg i denne videoen hva som driver ham til å starte pensjonsselskap og hvor viktig det er at kundene får tilbudt riktig pensjonsprodukter.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.